marts 23, 2012
Hvid / stål induktionsplade?
Er der nogen som har erfaring med induktionsplader i enten hvid eller stål?
Vi laver nyt køkken og overvejer det da vi synes de er vældig flotte, men frygter at de hurtigt bliver slidte/plettede.
– Håber nogen på forum har input – det er jo en investering man ikke lige gør om foreløbigt )
Hvis det er en hvid glasplade skulle det ikke være noget problem at holde. Men hvis det fx er en hvid belægning vil denne begynde at skalle af på et tidspunkt. Stål er svært at holde pæn, da det suger fedtet til sig. Men er det ikke kun kanten der er i stål ?
Tak for dit svar.
Mht stålmodellen: mener at Siemens ‘EH879SC11 comfortDesign’ er i stål på hele pladen, men måske tager jeg fejl?!
Kan se på Siemens hjemmeside at kogepladen i stål, er lavet i stållook. Dvs en overflade som ikke er rigtig stål og derfor ikke vil suge som stål jo ellers gør 🙂
Tak )
Er der mon nogen som ved hvad dette ”stål-look” er lavet af og hvordan det er at holde (såvel mht slid samt pletter/rengøring)?
Jeg ved tilfældigvis at den omtalte type af kogeplader fra Siemens er lavet med en keramisk glasplade i grå som ligner lidt efter stål. Pladen er altså lige så stærk og let at rengøre, som en hvilken som helst anden kogeplade i glas. Overfladen er lidt nupret men det mener jeg ikke er en ulempe, idet mange af de helt glatte sorte plader, hurtigt bliver fyldt med småridser (de ses meget tydeligt her)
Tak til alle for hjælpen – dejligt at vide at bådehvid og ”stållook” kan bruges )
Du skal nok være forberedt på at den hvide efter nogle år ikke er hvid længere, da hvide kogeplader har det med at blive gullige af varmen