Du bruger højst sandsynligt internettet hver dag, men det er nok nærmere til arbejde, underholdning og shopping, at du bruger det – og ikke i køkkenet. Men den teknologiske udvikling går efterhånden så hurtigt, at der i dag er rigtig mange bestanddele og genstande til køkkenet, der kan styres med internet og mobilapplikationer. Det kan gøre mange processer i køkkenet meget nemmere og mere effektive, og udover det er det da bare meget sejt at have så højteknologisk udstyr i køkkenet!

Forbindelse mellem mobiltelefon og køkkeninventar

Du har måske godt hørt om, at du f.eks. kan styre alarmer, robotstøvsugere og badevægte med mobilen. Og det er faktisk lidt de samme principper, du nu kan tage i brug i køkkenet. Meget af det kører nemlig også over forskellige apps på din telefon, som bliver forbundet med køkkeninventaret via dit WIFI.

Det gør altså at du pludselig kan styre meget af dit inventar i køkkenet med et enkelt klik på din mobiltelefon. F.eks. får du mulighed for at tænde din ovn eller mikroovn, tjekke temperaturen på dit kød eller sætte opvaskemaskinen i gang fra mobiltelefonen – og det er da teknologisk udvikling, der vil noget!

Sætter krav til dit internet

Hvis dette skal fungere optimalt, kræver det naturligvis også, at du har en stabil internetforbindelse. Hvis du skal have så mange forskellige enheder koblet op til internettet sammen, er der altså pludselig nogle nye krav til dit bredbånd.

Du skal stadig kunne bruge internettet til arbejde og underholdning, som du før har gjort, men nu er der altså endnu flere enheder, der skal bruge det samme netværk, og derfor kan det godt være, at dit gamle bredbånd skal skiftes ud. Jo bedre et bredbånd og jo bedre en hastighed du har, jo bedre en oplevelse får du med internetstyret køkkeninventar i din bolig!