Hej.
Nu får jeg brug for råd. Har købt mig et lille hus til mig selv og mine 3 børn og i det hus vil jeg nu gerne have sat køkken op.
Jeg har været hos Vordingborg og fået tilbud inkl. Hårde hvidevare. Men her vil jeg bla. Få Junker som hvidevare. Jeg kan mærke på mig selv at med det køkken vil jeg gå meget på kompromis med mig selv, så de er valgt fra. HTH har jeg aldrig rigtig været til, men har alligevel fået en pris. Dog for dyr synes jeg. De er også valgt fra. Jeg står lige nu mellem designa og kvik (begge oppe fra Hillerød) jeg kan med begge få uden hvidevare så jeg selv kan vælge det jeg ønsker.
Det skal siges at jeg er enlig så har ikke oceaner af penge, derfor bliver jeg nødt til også at kigge på pengepungen. Begge køkkener har givet mig tilbud på hvid højglans folielåger ( det er fint med mig pga børn og de ikke mister farve, som malede låger gør) laminat bordplade, igen pga mine børn. Jeg skal have lidt sort ind i det hvide, da jeg synes sorte køkkener er fede, men ikke vil passe til mit køkken, hvis det kun var sort.
Opsætning vil jeg gerne have de gør, men hold op nogen priser..
Jeg har siddet nu gennem længere tid og undersøgt og læst og kigget herinde og alligevel så er der hele tiden for og imod. Jeg er ret sikker på jeg ikke har råd til de dyre mærker som mange herinde bliver ved med at nævne uanset om jeg gerne ville eller ej. Så kan sige at det jeg har brug for at høre det er gerne for og imod designa eller kvik. For det bliver nok en af disse..
Det køkken der er i huset nu er fra 1971, så uanset hvad kan det kun blive bedre. Jeg skal nu bare finde ud af kvik eller designa.. Hjælp.. :-).